Sunday, October 30, 2005

Halloween


Aqui als USA això de Halloween es una gran festa. Ja fa dues setmanes que hi ha decoració expressa per tot arreu. La decoració consiteix en arañes, telarañes, calaveres, bruixes, i tot tipus d'elements que poguessin sortir en una pel.lícula de por. Ah! i també carbasses, per suposat...

Podeu veure totes les fotos que he fet amb motius Halloween amb les seves corresponents explicacions aquí
Cal dir que els estudiants per aquí també fan festes, sembla ser que la gràcia és anar disfressat i emborratxar-se molt. Per fi vaig poder veure house parties, i inclús vaig poder-me colar en una de reduides dimensions (unes 40 persones) a la resta va ser impossible perquè inclus tenien vigilants de seguretat (!!!).

Pel que fa les difresses, casi totes les noies anaven amb molt molt poca roba, alguna fins i tot ensenyant el cul. La disfressa mes utilitzada per elles era la d'infermera catxonda peli porno. Això vol dir, faldilla molt curta que deixava veure el final de les mitges i el lligacama, camisa blanca molt ajustada i molt escotada ensenyant molt de pitram. També hi havia molta noia vestida de fada i alguna que no vaig a arribar a esbrinar de quin personatge anava, però per mi que era una disfressa de puta i punt (sense ànim d'ofendre).

M'he quedat impressionat després de veure segons quines disfresses (i segons quins actes !), son tant diferents a nosaltres... Sabeu què? en aquest despelote generalitzat per Halloween els envejo, què voleu que us digui. Aixó si, és interessant remarcar el contrast d'aquesta gen tant conservadora per segons què (hi ha esglésies per tot arreu) i tant desmelenats per segons quines altres coses. On està la diferència? Sembla com si quan ets jove pots passar-te tot el que vulguis i quan et fas gran et tornes un reprimit i repressor ? (aka Bush)

Pel que fa als nois, anaven amb disfresses més variades. P.ex:
- Un jugador de jugador de sumo fet amb un vestit inflable. Anava tant borratxo que no caminava recte. L'estampa era total.
- Village people a pit descobert.
- Llauna de cervesa (em va dir... "Drink me!")
Bé, i molts d'altres, concretament un que em reservo per al proper carnestoltes a Barcelona i que ara per ara no penso dir-vos.

2 Comments:

At 12:47 AM, Blogger Marc said...

Jo no sabia que era dia de disfresses! Vaig sortir al carrer i aleshores em vaig adonar que tot cristu anava disfressat. Com a molt em podia haver enrollat el cos amb paper de water, però tenint en compte que plovisquejava no era bona idea.

 
At 4:22 AM, Anonymous Anonymous said...

marc de mòmia mullada? jajjaja no em facis parlar...
ps: per cert, crec que no calia que em dongués d'alta. passa que la neurona la tinc gagà...

 

Post a Comment

<< Home